top of page

AKTUELT

Slipshandler - Kongshavn produkt

Utstyret består av en skinnegående vogn med påmontert løftearrangement for løfting og transport av National Oilwell Varco PS 30 slips. Slipshandleren / vognen ("inner trolley") brukes primært til å frakte utstyr til og fra catwalk og kan kjøres i kombinasjon med outer trolley. Begge vognene kjøres langs skinnegangen mellom de 2 ende-stoppene. De to vognene betjenes med separate styrepaneler og må samkjøres manuelt. Slipshandleren / vognen er utstyrt med løfteutstyr for å hente PS 30 slipset opp fra sin posisjon i rotasjonbordet ("rotary table") og opp på vognen. Vognen kan så kjøres ut for videre håndtering av slipset med kran. Når løftearrangementet på vognen er i parkert posisjon vil vognen fungere sammen med outer trolley på samme måte som før modifikasjon.

bottom of page