top of page

AKTUELT

Overhaling av Kystvakten sitt oljevernutstyr

Kongshavn Industri AS har overhalt 2 av 3 Normar tromler.

I overhalingen inngikk:

• skiftet alle hydraulikk ventiler og ventilsentral, svingkrans, motor og slanger

• skiftet opplagring på begge sider.

• skiftet 5 stk. sylindre og svivel for cargo

• lagt opp sentral smøring.

• lskiftet skimmer

• Overflatebehandling

Norèn Bergen AS er et selskap i Kongshavn Gruppen, som har spesialisert seg innen design og produksjon av oljevern produkter. Selskapet ble grunnlagt i 2002, og holder til i Hilleren, Bergen. De leverer spesialtilpassede hydraulisk drevne tromler for oljelenser i alle størrelser, samt containeriserte løsninger for lagring av oljelenser. Selskapet produserer et komplett utvalg av NorMar Skimmer Systemer, for alt fra lett til tung olje, for både offshore systemer og havnesystemer. De er en av få produsenter som kan levere et fullverdig offshore system for effektiv oljeopptaking under krevende forhold. Produktene blir solgt over hele verden.

Selskapet sin målsetting er å utvikle og produsere utstyr som er enkel i sin design, har stor brukervennlighet, er av høy kvalitet, har lave driftskostnader og ikke minst, miljøvennlige.

bottom of page