AKTUELT

Kongshavn Gruppen har utvidet verkstedskapasiteten ved å ta i bruk våre lokaler i Hilleren.

November 6, 2019

 

 

Vi har økende arbeidsmengde og derfor måtte ta i bruk våre fasiliteter i Hilleren. Her har vi store haller og privat kai som gjør det mulig å ta inn tung, bred og høy last med skip. Vi har det siste året overhalt og modifisert det meste av top side boreutstyr på Njord A, på oppdrag for Archer AS.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                 

Please reload

 

KONGSHAVN GRUPPEN 

Adresse:

Sørehavnveien 41, 5179 Godvik

Sentralbord:

55 50 19 00

E-mail:

kongshavn@kongshavn.no

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon