top of page

OM KONGSHAVN GRUPPEN

Kongshavn Gruppen har i 50 år utviklet, designet og produsert avanserte hydrauliske og mekaniske stålkonstruksjoner, som kraner og lastehåndteringsutstyr for skips- olje- og gassindustrien. Vi skreddersyr komplette løsninger som tilfredsstiller kundens aktuelle standarder og krav i henhold til KHMS. 

 

Vi har spisskompetanse innenfor alle våre fagfelt for praktisk gjennomføring og kan dermed ta ansvar for hele prosjektprosessen:

 

Planlegging, ingeniørtjenester, dokumentasjon, platearbeid, sveising, maskinering, montering, overflatebehandling og testing.

 

Gode fasiliteter, fleksibel produksjonsutstyr og egne kaianlegg 11 km vest for Bergen sentrum, gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner.

VISJON OG FORRETNINGSIDE

Vår Misjon er å utvikle oss til å være den foretrukne leverandør og samarbeidspartner innen felles satsing på tvers av alle våre selskaper. Med dette menes at vi skaper verdier gjennom innovasjon, kreativitet, kunnskap, kvalitet og kontinuerlig forbedring av våre produkter. Dette skal vi oppnå med fornøyde kunder og motiverte medarbeidere

 

Vår Visjon er å bli den foretrukne leverandør innen alle våre segmenter. Dette betyr at vi vil fortsette å fokusere på høy kvalitet og HMS for å oppnå høy kundetilfredshet, og skape en bærekraftig vekst og lønnsomhet på tvers av alle 3 selskapene.

Kongshavn  har høyt fokus på personvern og sikring av personvernopplysninger i hverdagen. Alle som samhandler med oss skal være trygge på at personopplysninger behandles på en sikker og riktig måte i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning. Trykk her for å se vår personvernerklæring. 

SAMFUNNSANSVAR

 

Vi har deltagelse, engasjement, kompetanse, glede og stolthet. Disse ordene definerer hvem vi er og hva vi står for. De er grunnlaget for hvordan vi gjør forretninger på en ansvarlig og bærekraftig måte. Vi baserer dette på etiske retningslinjer basert på menneskerettigheter, sysselsetting, rettigheter, miljøbevissthet og anti-korrupsjon.

Ansatte

Vi er stolte av våre ansatte og ønsker å være en god arbeidsgiver. Ved å investere i høyt kvalifisert personell og et godt arbeidsmiljø, sikrer vi kvalifiserte og motiverte ansatte.

 

Business

Ved å drive virksomhet etter etiske, profesjonell og juridiske standarder er vi en rettferdig og ærlig forretningspartner. Vi står for kvalitet og personlig engasjement.
 

Samfunn

Vi ønsker å være en ansvarlig samfunnsaktør, ved å ta vare på våre ansatte, samarbeidspartnere, mennesker og samfunn.  

Samtidig å bruke FNs bærekraftsmål som et rammeverk .

 

Miljø

Vår ambisjon er å bruke best mulig miljømessig praksis. Vi forsøker alltid å minimere negativ miljøpåvirkning. Vi har en langsiktig forpliktelse til miljøspørsmål og setter høye mål til oss selv for å lykkes.

bottom of page