AKTUELT

Diplom og medalje for 30 års lang og tro tjeneste.

Kongshavn Gruppen inviterte alle sine ansatte og pensjonister med ledsagere til julebordshow på Quality Hotel Edvard Grieg. Daglig leder for Kongshavn Industri AS Gunnar Kristiansen, hadde gleden av å overrekke Bjørn Egil Kristiansen diplom og medalje for 30 års lang og tro tjeneste hos Kongshavn Industri AS.

Kongshavn Marine AS har installert ett nytt vannskjæringbord

Kongshavn Marine har i uke 46 - 2019 installert ett nytt vannskjærinsbord fra Resato. Bordet har 2 skjærehoder.Det ene kan skjære i 3D. Dette gjør at vi kan kutte komponenter med bl.a. fuger for sveising. Prosessen som brukes for å kutte materialer er høytrykks-strøm med vann tilsatt sand for å øke skjærkraften. Med denne teknologien er det mulig å kutte et bredt spekter av materialer som stål, syrefast, aluminium og POM, med svært stor nøyaktighet. Bordet har også ett Inkjet merkesystem.

Visste du at du kan bestille El-kontroll hos Kongshavn Automasjon? De er sertifisert av DNV for kont

En litt annerledes dag på jobben! Våre dyktige og omgjengelige kollegaer tilpasser seg der kunden trenger oss. Vi er Foretakssertifisert gjennom DNV for kontroll av elektriske anlegg og utstyr NEK 405-1 Elektrotermografi NEK 405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig NEK 405-3 El-kontroll næring NEK 405-4 Kontroll av elektriske anlegg og elektrisk utstyr. samt DNV sertifiserte kontrollører, for utførelse av disse hos våre kunder. Kongshavn Automasjon AS ble stiftet i 2005 og er totalleverandør innenfor elektro og automasjon. Høy faglig kompetanse og servicegrad innen våre fagområder gjør oss til en naturlig samarbeidspartner. Dette gjelder særlig bedrifter som opererer innen offshore og mari

ARKIV

 

KONGSHAVN GRUPPEN 

Adresse:

Sørehavnveien 41, 5179 Godvik

Sentralbord:

55 50 19 00

E-mail:

kongshavn@kongshavn.no

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon