AKTUELT

Travle dager hos Kongshavn Industri

Bop kran har vært inne til vedlikehold og modifikasjon hos Kongshavn. Kranen har vært plukket helt ned og overhalt. Kranen har fått montert/utrustet med radiokontroll og 2 x ekstra vinsjer.

Travle dager hos Kongshavn

Her klargjør vi BOP kran for transport, som en del av en større forsendelse som skal skipes ut fra privat kai i Hilleren. Lasten er klar til overlevering til Njord.

Kongshavn Industri har en økende arbeidsmengde, vi har behov for dyktige medarbeidere innen hydrauli

Vi søker: Dyktig medarbeider innen Hydraulikk – Industrimekaniker Kongshavn Industri har en økende arbeidsmengde innen hydraulikk og mekanisk produksjon. Arbeidet omfatter design, produksjon, reparasjon, feilsøking og testing på hydrauliske enheter og komponenter. For å bli vurdert må du ha solid erfaring på fagområdet som er beskrevet. Som person må du samarbeide godt i et travelt arbeidsmiljø, være positiv, omgjengelig og bidra til et styrket arbeidsmiljø. ​ Offshore arbeid må påregnes. Søknad på mail til: gk@kongshavn.no Platearbeider med fagbrev Kongshavn Industri har en økende arbeidsmengde og søker Platearbeider med fagbrev. For å bli vurdert må du ha solid erfaring og fortrinnsvis ha

ARKIV

 

KONGSHAVN GRUPPEN 

Adresse:

Sørehavnveien 41, 5179 Godvik

Sentralbord:

55 50 19 00

E-mail:

kongshavn@kongshavn.no

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon