AKTUELT

Produksjon av 3 stk. transportrammer for miksetanker til Oseberg B

Etter oppdrag fra KCA Deutag Drilling Norge AS, har vi konstruert, bygget, testet og sertifisert tre nye tankrammer for offshore sjøtransport. De gamle rammene tilfredsstilte ikke dagens krav. Samtidig ble det utført nødvendig vedlikehold og reparasjon av mikstanker.

Kongshavn tenker sikkerhet

Sikring mot fallende gjenstander på HEIDRUN På Heidrun var et risikomoment for fallende gjenstander fra boretårnet, når det skal skiftes verktøy på elevator for drillpipe. Verktøybytte skjer 15 meter over boredekk, ved fingerbord. På en lite beskyttet plass, kun sikret med en kjetting. Kongshavn Industri AS ble forespurt om en løsning på problemet. Og konstruerte en aluminiums ramme med sikkerhetsnett. Rammen virker som sikkerhets rekkverk for operatøren, som nå kan stå trygt, og fronten kan vippes ut under elevatorarmen for å fange opp eventuelle fallende komponenter. [endif]--Kunden er storfornøyd med løsningen som er fastmontert i ytterkant av sparkelist.![endif]--

Fra konsept til produkt

Inspeksjonstrolley for Petrojarl 1 Atlanta, for inspeksjon av fleksible Risere. Utstyret er splittbart og kan trees inn over den fleksible riserslange, har hydraulisk manipulator gripper, kamerafeste, fjærbelastede guideruller,og er produsert i aluminium, syrefast og titan. Utstyret er produsert av Kongshavn Industri, for Offshore og Marin Hydraulikk AS, Titran.

ARKIV

 

KONGSHAVN GRUPPEN 

Adresse:

Sørehavnveien 41, 5179 Godvik

Sentralbord:

55 50 19 00

E-mail:

kongshavn@kongshavn.no

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon