top of page

ELEKTRO & AUTOMASJON

Totalleverandør av elektro/automasjon-tjenester

Olje og gassanlegg

Kongshavn Automasjon AS har kompetansen og de nødvendige godkjenninger for å prosjektere og installere elektro-, instrument- og  teleinstallasjoner i eksplosjonsfarlige områder.

 

Elektroinstallasjon i eksplosjonsfarlig område krever spesialkompetanse og ferdighet. Våre medarbeidere har høy HMS moral, god kompetanse og bred erfaring med design, installasjon og vedlikehold av eksplosjonssikre systemer for EIT.

 

Kongshavn Automasjon AS leverer all den nødvendige LCI dokumentasjon for elektriske anlegg etter gjeldene normer og kundens krav.

Industrianlegg

Kontroll og sikkerhet handler om teknisk nytenkning, men også om evnen til å forstå kundens behov og se problemene fra en annen synsvinkel.

 

Kongshavn Automasjon AS har lang erfaring i utvikling / idriftsettelse av automatiserte anlegg.

 

Våre ansatte har i mange år stått ansvarlig for prosjektering og leveranser av styresystemer for prosessanlegg over hele verden.

Service og Installasjon

Kongshavn Automasjon AS utfører installasjon for kontor, industri, maskiner / spesialenheter, prosessanlegg, båter og rigger on-/offshore.

 

Våre topp kvalifiserte montører og prosjektledere har lang og variert erfaring fra alle typer installasjoner innenfor EIT.

Service og Installasjon

Kongshavn Automasjon AS innehar DnV sertifisering til å utføre kontroll og inspeksjon i henhold til NEK405-2 bolig og NEK405-3 næring.

 

Vi har også DnV sertifisering til å utføre termografering i henhold NEK405-1 elektrotermografør lavspenning.

MC og commissioning

Mange er flinke til å produsere men når det kommer til overlevering og MC / commissioning, snubler mange prosjekter.

 

Vi har god erfaring med multidisiplin byggeoppfølging og overleveringer innen olje & gass sektoren.

 

Vår spisskompetanse med oppbygging av commissioning- og MC omfang, samt håndtering av dette til ferdig overlevert prosjekt, kan være nøkkelen til din suksess.

Dokumentkontroll

 

Kongshavn Automasjon AS leverer all den nødvendige LCI dokumentasjon for elektriske anlegg etter gjeldene normer og kundens krav.

 

Vi har ansatte som håndterer aktuelle systemer som:

 

  • ProCoSys

  • ARIS

  • STID

  • SAP

  • PIMS

  • Synergi

bottom of page